Over het Quintstation 525

In 1994 ontwikkelden Dr. Christian Steiner en Klaus Dillinger de Quintstation 525. Het toestel combineert de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) zoals acupunctuur, elektro-acupunctuur, bioresonantie, homeopathie en fytotherapie (Bach bloesems) met computertechnologie.

Hoe werkt een QuintStation 525?

Elke cel heeft een  bepaalde trilling. Een geheel aan cellen, bijvoorbeeld een levend wezen, groente of zelfs emotie heeft een bepaalde trillingsfrequentie. Deze unieke trillingsfrequenties van substanties worden geanalyseerd en opgeslagen in de databank van de Quintstation. Iedere trillingsfrequentie van een substantie is uniek, net zoals het DNA in de cellen bij iedere persoon uniek is.

Via de Quintstation roep ik die trillingsfrequenties op. Vervolgens worden ze via een koptelefoon overgedragen op je lichaam. Je lichaam neemt deze trillingsfrequentie op en je onderbewuste zenuwstelsel gaat hierop reageren. Als je intolerant bent voor de toegediende trillingsfrequentie/substantie zal je lichaam hierop reageren met een lichte stressreactie. Die reactie wordt gemeten met een meetpen die de huidweerstand van je vinger meet. Aan de hand van de analyse en een gerichte vraagstelling zal uiteindelijk duidelijk worden welke substanties wel of niet belastend voor jou zijn.

Bovendien is deze methode volledig pijnloos, want ik gebruik geen naalden en doorboor de huid niet.